• خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج
  • خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج

طرز تهیه خورشت گیاهی با بامیه

توسط مریم حبیب زاده
5 خرداد 1404
در طرز تهیه غذای وگان با برنج, طرز تهیه غذای وگان ایرانی
0 0

 

خورشت بامیه گیاهی یکی از غذاهای وگان ایرانی خوشمزه و محبوب در آشپزی ایرانی است که به‌عنوان یک گزینه سالم و گیاهی شناخته می‌شود. این غذای وگان ایرانی با استفاده از بامیه تازه و سایر مواد غذایی مغذی تهیه می‌شود و طعمی ویژه و دلپذیر دارد. خورشت بامیه به‌ویژه در فصل تابستان که بامیه در دسترس است، طرفداران زیادی دارد که مواد اصلی آن شامل :

– بامیه: ماده اصلی خورشت که بافت لطیف و طعم ملایمی به غذا می‌بخشد.

– پیاز: برای پایه‌گذاری طعم خورشت.

– گوجه‌فرنگی: به عنوان منبع اسید و شیرینی که به عمق طعم کمک می‌کند.

– ادویه‌جات: شامل زردچوبه، دارچین و فلفل، که خورشت را خوش‌عطر و دلپذیر می‌کند.

خورشت بامیه گیاهی سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر است و می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی متعادل و سالم استفاده شود. این خورشت، به‌عنوان یک وعده گیاهی غنی و خوشمزه، با توجه به سلیقه‌های مختلف قابل تنظیم و تهیه است.

 

به طور کلی، خورشت بامیه گیاهی این غذای وگان با برنج نه تنها یک گزینه لذیذ برای وعده‌های غذایی است، بلکه نمایانگر تنوع و غنای آشپزی ایرانی با مواد اولیه طبیعی و سالم می‌باشد.

مواد لازم:

بامیه : 300 گرم

سیب زمینی : 1 عدد بزرگ یا 2 عدد کوچک

گوجه فرنگی : 4 عدد ( متوسط)

رب گوجه فرنگی : نصف قاشق غذاخوری

پیاز : 1 عدد

سیر : 3 حبه

نمک، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم

آب : 400 سی سی

 

مواد لازم برای خورشت گیاهی با بامیه

دستور پخت:

در این دستور پخت غذای وگان، ابتدا پیاز و سیر را نگینی خورد کرده و با کمی روغن آن را تفت می دهیم تا طلایی رنگ شوند و بعد سیب زمینی ها را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم و بعد به ترتیب بامیه ها و گوجه فرنگی هارا که از قبل پوست آنها را گرفته و نگینی خورد می کنیم به بقیه موادمان اضافه می کنیم و ادویه ها را هم اضافه می کنیم و می گذاریم تا همه ی مواد به خوبی با هم تفت بخورند تا بامیه ها تغیر رنگ بدهند.در این دستور پخت رب گوجه فرنگی را به آنها اضافه کرده و همینطور آب را هم اضافه می کنیم و با شعله متوسط می گذاریم تا به جوش بیاید بعد زیر شعله را کم کرده و و تا جا افتادن آن صبر می کنیم.

این غذا را هم با نان و هم با برنج می توانید سرو و نوش جان کنید.

مطالب مرتبط

طرز تهیه کلم پلو تهرانی مجلسی با سویا (وگان)
طرز تهیه غذای وگان ایرانی

طرز تهیه کلم پلو تهرانی مجلسی با سویا (وگان)

5 خرداد 1404
طرز تهیه غذای وگان با قارچ و برنج
طرز تهیه غذای وگان با برنج

طرز تهیه غذای وگان با قارچ و برنج

6 بهمن 1403
طرز تهیه باقلا قاتق با توفو
طرز تهیه غذای وگان با برنج

طرز تهیه باقلا قاتق با توفو

5 خرداد 1404
طرز تهیه دلمه وگان
طرز تهیه غذای وگان ایرانی

طرز تهیه دلمه وگان

6 بهمن 1403
وگانا

تمامی حقوق وب سایت وگانا  محفوظ می باشد.

ارتباط با وگانا

  • تماس با ما
  • خانه
  • درباره ما

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

  • خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق وب سایت وگانا  محفوظ می باشد.

خوش برگشتی!

وارد حساب کاربری خود در زیر شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور وارد کنید.

وارد شدن