کباب گیاهی به عنوان یک غذای وگان مجلسی یک گزینه خوشمزه و سالم برای افرادی که به دنبال جایگزینهای گیاهی برای غذاهای گوشتی هستند، محبوبیت بیشتری پیدا کرده است. کباب گیاهی مجلسی با لوبیاقرمز نهتنها حاوی مواد مغذی و کم کالری است، بلکه به آسانی قابل تهیه و شخصیسازی است.روش تهیه این غذای وگان ایرانی شامل آمادهسازی حبوبات، پروتئینهای گیاهی و سبزیجات، طعمدار کردن آنها، سیخ زدن و کباب کردن میشود. در نهایت، کباب گیاهی مجلسی با سسهای مختلف یا به عنوان مکملی برای سالاد و برنج سرو میشود. این غذا نه تنها برای سلامتی مفید است، بلکه به حفظ محیطزیست نیز کمک میکند. کباب گیاهی مجلسی یک دستور پخت غذای وگان مناسب برای وعدههای غذایی روزمره و مهمانیها به شمار میآید.
مواد لازم :
لوبیا قرمز: 1 پیمانه
دستور پخت
در این دستور پخت غذای وگان، از شب قبل حبوبات را خیس می کنیم و چندبار آب آن را عوض کرده و می گذاریم تا خوب پخته شود . بعد که پخت، لوبیا قرمز ، پیاز، سیر ، سبزی خشک و دانه چیا را که با کمی آب آن را مخلوط کرده در غذاساز ریخته و می گذاریم تا خوب همه ی مواد با هم یکدست شوند و یک حالت خمیری شکلی بدست آید .
در این دستور پخت غذای وگان مجلسی، برنج را در آب می ریزیم و می گذاریم تا آب آن کاملا کشیده شود( به حالت دمی) و خوب نرم شود . موادی که در غذاساز هست را درون یک کاسه می ریزیم و برنج را هم به آن اضافه می کنیم و با دست خوب ورز می دهیم تا همه ی مواد با هم مخلوط شوند (مطابق عکس) و در آخر مواد را برای یک ساعت در یخچال می گذاریم تا استراحت کند .
بعد از یک ساعت آن را از یخچال بیرون آورده و به شکلی که در تصویر می بینید در آورده و در ماهیتابه با روغن کم سرخ می کنیم.
این کباب را با سیب زمینی سرخ کرده و سبزیجات می توانید سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید.