• خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج
  • خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج

طرز تهیه دیزی گیاهی

توسط مریم حبیب زاده
5 خرداد 1404
در طرز تهیه غذای وگان ایرانی, دستور پخت غذاهای وگان
0 0

 

دیزی گیاهی غذای سنتی و خوشمزه است که در ایران و برخی کشورهای دیگر محبوبیت دارد. این غذای وگان ایرانی به طور معمول از مواد اولیه تازه و طبیعی تهیه می‌شود و به خاطر طعم لذیذ و خاص خود، مورد توجه گیاه‌خواران و افرادی که به دنبال گزینه‌های سالم‌تر هستند، قرار می‌گیرد.

دیزی گیاهی به عنوان یک وعده غذایی مغذی و سیرکننده شناخته می‌شود. این غذای وگان حاوی پروتئین‌های گیاهی، ویتامین‌ها و مواد معدنی است و به خاطر استفاده از مواد طبیعی و تازه، گزینه‌ای ایده آل برای افرادی است که به دنبال کنترلی بر رژیم غذایی خود هستند یا به سلامتی اهمیت می‌دهند.

به طور کلی، دیزی گیاهی یک انتخاب عالی برای میهمانی‌ها و دورهمی‌هاست و می‌تواند به عنوان یک غذای وگان مجلسی در وعده‌های غذایی مختلف سرو شود.

مواد لازم برای دیزی گیاهی:

 

نخود و لوبیاسفید : 150 گرم

سویا: 7 قاشق غذاخوری

جودوسرپرک : 4 قاشق غذاخوری

سیب زمینی : 1 عدد

پیاز : 1 عدد

رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری

پوره گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری

لیموعمانی : 2 عدد

غوره : 1 قشق غذاخوری

قارچ : 5 عدد

 

مواد لازم برای دیزی گیاهی

دستور پخت

دیزی گیاهی

از شب قبل حبوبات ها را خیس کرده که هم پخت آن زودتر شود و هم نفخ حبوبات گرفته شود . در این دستور پخت غذای وگان، ابتدا حبوبات ها را می گذاریم تا خوب پخته شوند .و بعد که حبوبات پخته شد داخل ظرفی که قرار است غذارا بپزیم، اول نخود و لوبیا سفید می ریزیم و بعد جو پرک به مقداری که در بالا گفته شده و بعد سویا را که خوب با پیاز سرخ کردیم که دستور آن در پایین به شما عزیزان ارائه می دهیم و بعد سیب زمینی ، قارچ ، غوره و رب گوجه فرنگی را به آنها اضافه می کنیم و در آخر لیموعمانی و آب را هم به بقیه موادمان اضافه می کنیم و تا موقع جوش آمدن با  شعله زیا د و به محض جوش آمدن شعله را کم می کنیم و می گذاریم تا جا بیفتد و با سبزی خوردن و نان سنگک نوش جان کنید.

 

ستور پخت سویا برای دیزی:

در این طرز تهیه ابتدا پیاز را نگینی خورد کرده و با کمی روغن می گذاریم تا به رنگ طلایی در آید و بعد سویا را به آن اضافه می کنیم و نمک و فلفل و زردچوبه هم به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا خوب با پیاز تفت بخورد و سرخ شود و در آخر رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و می گذاریم تا کمی تفت بخورد و زیر آن را خاموش می کنیم  و سویا برای دیزی آماده است .

 

 

مطالب مرتبط

طرز تهیه کلم پلو تهرانی مجلسی با سویا (وگان)
طرز تهیه غذای وگان ایرانی

طرز تهیه کلم پلو تهرانی مجلسی با سویا (وگان)

5 خرداد 1404
طرز تهیه غذای وگان با قارچ و برنج
طرز تهیه غذای وگان با برنج

طرز تهیه غذای وگان با قارچ و برنج

6 بهمن 1403
طرز تهیه دیپ عدس وگان
طرز تهیه غذای وگان خارجی

طرز تهیه دیپ عدس وگان

6 بهمن 1403
طرز تهیه باقلا قاتق با توفو
طرز تهیه غذای وگان با برنج

طرز تهیه باقلا قاتق با توفو

5 خرداد 1404
وگانا

تمامی حقوق وب سایت وگانا  محفوظ می باشد.

ارتباط با وگانا

  • تماس با ما
  • خانه
  • درباره ما

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

  • خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق وب سایت وگانا  محفوظ می باشد.

خوش برگشتی!

وارد حساب کاربری خود در زیر شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور وارد کنید.

وارد شدن