دیزی گیاهی غذای سنتی و خوشمزه است که در ایران و برخی کشورهای دیگر محبوبیت دارد. این غذای وگان ایرانی به طور معمول از مواد اولیه تازه و طبیعی تهیه میشود و به خاطر طعم لذیذ و خاص خود، مورد توجه گیاهخواران و افرادی که به دنبال گزینههای سالمتر هستند، قرار میگیرد.
دیزی گیاهی به عنوان یک وعده غذایی مغذی و سیرکننده شناخته میشود. این غذای وگان حاوی پروتئینهای گیاهی، ویتامینها و مواد معدنی است و به خاطر استفاده از مواد طبیعی و تازه، گزینهای ایده آل برای افرادی است که به دنبال کنترلی بر رژیم غذایی خود هستند یا به سلامتی اهمیت میدهند.
به طور کلی، دیزی گیاهی یک انتخاب عالی برای میهمانیها و دورهمیهاست و میتواند به عنوان یک غذای وگان مجلسی در وعدههای غذایی مختلف سرو شود.
مواد لازم برای دیزی گیاهی:
نخود و لوبیاسفید : 150 گرم
سویا: 7 قاشق غذاخوری
جودوسرپرک : 4 قاشق غذاخوری
سیب زمینی : 1 عدد
پیاز : 1 عدد
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
پوره گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
لیموعمانی : 2 عدد
غوره : 1 قشق غذاخوری
قارچ : 5 عدد
دستور پخت
دیزی گیاهی
از شب قبل حبوبات ها را خیس کرده که هم پخت آن زودتر شود و هم نفخ حبوبات گرفته شود . در این دستور پخت غذای وگان، ابتدا حبوبات ها را می گذاریم تا خوب پخته شوند .و بعد که حبوبات پخته شد داخل ظرفی که قرار است غذارا بپزیم، اول نخود و لوبیا سفید می ریزیم و بعد جو پرک به مقداری که در بالا گفته شده و بعد سویا را که خوب با پیاز سرخ کردیم که دستور آن در پایین به شما عزیزان ارائه می دهیم و بعد سیب زمینی ، قارچ ، غوره و رب گوجه فرنگی را به آنها اضافه می کنیم و در آخر لیموعمانی و آب را هم به بقیه موادمان اضافه می کنیم و تا موقع جوش آمدن با شعله زیا د و به محض جوش آمدن شعله را کم می کنیم و می گذاریم تا جا بیفتد و با سبزی خوردن و نان سنگک نوش جان کنید.
ستور پخت سویا برای دیزی:
در این طرز تهیه ابتدا پیاز را نگینی خورد کرده و با کمی روغن می گذاریم تا به رنگ طلایی در آید و بعد سویا را به آن اضافه می کنیم و نمک و فلفل و زردچوبه هم به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا خوب با پیاز تفت بخورد و سرخ شود و در آخر رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و می گذاریم تا کمی تفت بخورد و زیر آن را خاموش می کنیم و سویا برای دیزی آماده است .