کتلت مجلسی گیاهی غذای خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان یک جایگزین سالم و گیاهی برای کتلتهای سنتی گوشتی شناخته میشود.
کتلت گیاهی این غذای وگان مجلسی، علاوه بر اینکه دارای پروتئین و فیبر بالاست، همچنین فاقد چربیهای اشباع شده است و گزینهای سالم برای گیاهخواران و افرادی است که به دنبال شیوههای تغذیه سالم هستند. همچنین به دلیل تنوع در مواد اولیه، میتوان آن را با طعمها و بافتهای مختلف تهیه کرد.
به طور کلی، کتلت مجلسی گیاهی یک گزینه عالی برای وعدههای غذایی خانگی و مهمانیهاست و میتواند به راحتی آماده شود و با سسها یا چاشنیهای مختلف سرو گردد.
مواد لازم:
سیب زمینی : 2 عدد بزرگ (3 تا متوسط)
پیاز : 1 عدد بزرگ
عدس( یا هر حبوباتی که دوست داشتید) : 1 پیمانه
سبزی معطر
آرد نخودچی : 1 قاشق غذاخوری
آرد سویا : آقاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه : به مقدار لازم
دستور پخت:
ابتدا حبوباتمان را که از شب قبل خیس کردیم را می گذاریم تا خوب پخته شوند و در این دستور پخت غذای وگان، وقتی که حبوبات آماده شدند ، غذاساز را آورده و سیب زمینی ، حبوبات ، پیاز و باقی مواد را درون آن می ریزیم و می گذاریم تا خوب مخلوط شوند و یک بافت خمیری شکل بگیرد. و بعد آن را درون یک ظرف ریخته و برای یک ساعت می گذاریم در یخچال تا استراحت کند .در این طرز تهیه کتلت مجلسی گیاهی، بعد از اینکه مواد را از یخچال بیرون آوردیم ، تابه را از قبل آماده کرده و روغن را درون آن می ریزیم تا داغ شود (برای کتلت، کوفته و کوکوهای گیاهی نیازی به روغن فراوان داخل تابه نیست چرا که مواد خیلی زود از هم باز مشود) ، و با دست مقداری از مواد کتلت را برداشته و به صورت گرد و یا بیضی(به دلخواه) در آورده و در روغن سرخ می کنیم و وقتی هر دو طرف آن به خوبی سرخ شد، نوش جان کنید.
در کنار این غذا می توانید نان باگت و سبزیجات سرو کنید.