• خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج
  • خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج

طرز تهیه لاهماجون وگان

توسط مریم حبیب زاده
6 بهمن 1403
در طرز تهیه غذای وگان خارجی, طرز تهیه غذای وگان مجلسی
0 0
طرز تهیه لاهماجون وگان

لاهماجون، که به عنوان پیتزای ترکی نیز شناخته می‌شود، یک غذای لذیذ و محبوب در خاورمیانه است که در نسخه وگان آن، با استفاده از مواد گیاهی تهیه می‌شود. لاهماجون این غذای وگان خارجی به عنوان یک وعده غذایی مغذی و خوشمزه، بدون استفاده از گوشت تهیه می‌شود و طعمی غنی و متنوع دارد.

این خوراک معمولاً به صورت گرم سرو می‌شود و می‌توان آن را با لیموترش و سس‌های مختلف همراه کرد. لاهماجون این غذای وگان خارجی به دلیل ترکیب عطر و طعم‌های مختلف، علاوه بر این که گزینه‌ای مناسب برای گیاه‌خواران است، یک غذای وگان مجلسی برای جمع‌های دوستانه و مهمانی‌ها نیز بسیار مورد پسند واقع می‌شود. تهیه این غذا آسان است و به راحتی می‌توان آن را به سلیقه‌های مختلف تنظیم کرد، که آن را به یکی از گزینه‌های محبوب و خوشمزه در سفره‌های غذایی تبدیل می‌کند.

مواد لازم :

عدس سبز : 1 پیمانه

سویا : 50 گرم

پیاز : 2 عدد

سیر : 2 حبه

رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری

جعفری : 10 عدد

ادویه : نمک ،فلفل،زردچوبه،پاپریکا و زیره سبز

فلفل دلمه : اعدد کوچک

دستور پخت:

عدس سبز  را از شب قبل خیس کرده و می گذاریم با کمی آب بپزد ، سویا را هم برای چند ساعتی خیس کرده و بعد آن را در آبکش می ریزیم و خوب آن را شسته و کاملا آن را آبکش می کنیم. در این دستور پخت وقتی عدس خوب پخته شد با سویا و تمامی مواد لاهماجون ، در غذاساز ریخته و می گذاریم تا خوب باهم میکس شوند. و برای نیم ساعت مواد را در یخچال گذاشته تا استراحت کند و عطر و طمع بهتری بگیرد.

مواد لازم برای خمیر لاهماجون:

آرد : 2 پیمانه و نیم

آب ولرم : 1 پیمانه

نمک: 1 قاشق چای خوری

در این طرز تهیه خمیر همه مواد را با هم مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم و برای نیم تا یک ساعت به آن استراحت می دهیم . خمیر را به 4 تا 5 قسمت تقسیم می کنیم و با وردنه آن را پهن می کنیم ( به حالت گرد) و با یک قاشق غذاخوری از موادمان را بر روی خمیر پخش می کنیم و کف تابه را کمی روغن می ریزیم و خمیر را درون آن می گذاریم وقتی خوب سرخ شد با کفگیر یکطرف آن را برمی گردانیم (مدل نیم دایره) تا طرف دیگر آن سرخ شود.

شما می توانید لاهماجون را در فر و یا با ساج هم درست کنید . در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد حدود 15 تا 20 دقیقه( بستگی به فر دارد حتما چک کنید).

مطالب مرتبط

طرز تهیه کلم پلو تهرانی مجلسی با سویا (وگان)
طرز تهیه غذای وگان ایرانی

طرز تهیه کلم پلو تهرانی مجلسی با سویا (وگان)

5 خرداد 1404
طرز تهیه دیپ عدس وگان
طرز تهیه غذای وگان خارجی

طرز تهیه دیپ عدس وگان

6 بهمن 1403
طرز تهیه بروسکتا وگان
طرز تهیه غذای وگان خارجی

طرز تهیه بروسکتا وگان

6 بهمن 1403
طرز تهیه فلافل خانگی وگان
طرز تهیه غذای وگان خارجی

طرز تهیه فلافل خانگی وگان

6 بهمن 1403
وگانا

تمامی حقوق وب سایت وگانا  محفوظ می باشد.

ارتباط با وگانا

  • تماس با ما
  • خانه
  • درباره ما

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

  • خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق وب سایت وگانا  محفوظ می باشد.

خوش برگشتی!

وارد حساب کاربری خود در زیر شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور وارد کنید.

وارد شدن