دیپ وگان با چغندر یکی از پیشغذاهای خوشمزه و سالم است که با استفاده از چغندر تازه تهیه میشود. رنگ زیبا و جذاب چغندر به این دیپ ظاهری جذاب میبخشد و طعم ملایم و شیرین آن به خوبی با دیگر مواد ترکیب میشود.
این دیپ به عنوان یک غذای وگان خارجی، یک گزینه ایدهآل برای سرو بهعنوان میانوعده یا پیشغذا، بهخصوص در مهمانیها و گردهماییها، شناخته میشود. دیپ وگان با چغندر این غذای وگان خارجی، معمولاً با نان تست، بیسکوییتهای سبوسدار، یا سبزیجات خرد شده مانند هویج و کرفس سرو میشود. علاوه بر طعم عالی، این خوراک سرشار از ویتامینها و مواد مغذی است و بهعنوان گزینهای سالم برای گیاهخواران و افرادی که به دنبال تغذیه سالم هستند، مناسب است. تهیه این دیپ آسان و سریع است و امکان شخصیسازی طعمها بر اساس سلیقههای فردی را فراهم میکند. این دیپ خوشمزه را می توانید به عنوان یک غذای وگان مجلسی در دورهمی ها و مهمانی های وگان خود درست کنید.
مواد لازم:
نخود : 1 پیمانه
چغندر: 2 عدد
سیر: 3 حبه
روغن زیتون: به مقدار لازم
ارده: به مقدار لازم
لیمو: 1 عدد
نمک : به مقدار لازم
دستور پخت:
برای طرز تهیه این دیپ خوشمزه ابتدا نخود ها را از شب قبل خیس می کنیم و می گذاریم تا خوب پخته شوند ، چغندر ها را هم می گذاریم تا خوب پخته و نرم شوند . همه ی مواد را در غذاساز ریخته و خوب میکس می کنیم.
بسته به ذائقه تان می توانید لیمو و یا ارده را کم یا زیاد کنید.
این دیپ خوشمزه را می توانید با نان ترد و یا تردیلا و سبزیجات میل کنید.