• خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج
  • خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج

طرز تهیه توفو مجلسی با برنج

توسط مریم حبیب زاده
6 بهمن 1403
در طرز تهیه غذای وگان مجلسی, طرز تهیه غذای وگان با برنج
0 0
طرز تهیه توفو مجلسی با برنج

توفو با برنج یکی از غذاهای وگان مجلسی است که در عین حال مغذی و سالم هم است که معمولاً در آشپزی آسیایی به‌خصوص در چین و ژاپن محبوبیت دارد. این غذای وگان با برنج شامل توفو (پنیر سویا) است که به روش‌های مختلفی مانند سرخ‌کردن،آبپز کردن یا کبابی تهیه می‌شود و به‌همراه برنج سفید یا قهوه‌ای سرو می‌گردد.

توفو منبع خوبی از پروتئین گیاهی و کلسیم است . برنج به عنوان یک منبع غنی از کربوهیدرات، انرژی لازم را فراهم می‌آورد و بافت نرم و لطیف خود، مکمل مناسبی برای توفو است.

این غذای وگان با برنج علاوه بر خوشمزه بودن، غذایی بسیار سالم و مناسب برای رژیم‌های وگان و گیاه‌خواری است. توفو با برنج را می‌توان با سبزیجات مختلف مانند بروکلی، هویج و فلفل دلمه‌ای تکمیل کرد تا ارزش تغذیه‌ای آن افزایش یابد و رنگ و لعاب بیشتری به غذا ببخشد. این ترکیب نه تنها سیرکننده است، بلکه تهیه آن آسان و سریع نیز می‌باشد، که آن را به گزینه‌ای ایده‌آل برای وعده‌های غذایی روزمره و مهمانی ها تبدیل می‌کند.

مواد لازم:

توفو : 5 تا 6 برش مستطیل شکل

سس باربیکیو: 2 قاشق غذاخوری

برنج: 2 پیمانه

کنجد : به مقدار لازم

 

دستور پخت:

ابتدا برنج را از قبل خیس می کنیم و توفو ها را از قبل برش می زنیم. آب را در قابلمه ای که می خواهیم برنج را در آن درست کنیم، می گذاریم تا به جوش بیاید و بعد برنج را به آن اضافه کرده و وقتی که دانه برنج به نرمی که باید باشد، شد آن رادر آبکش ریخته و در این طرز تهیه غذای وگان مجلسی، اگر دوست داشتید می توانید بصورت دمی هم برنج را درست کنید.

توفو هارا آغشته به سس باربیکیو می کنیم و برای تزئین می توانید کمی کنجد هم بر روی توفوها بریزید و در کمی روغن آنها را سرخ می کنیم. در این دستور پخت غذای وگان با برنج، وقتی که همه ی برش های توفو را سرخ کردیم، موقع سرو برنج را در ظرفی کشیده و توفوها را روی آن می گذاریم.در کنار این غذا می توانید از یک سالاد سبزیجات برگ سبز استفاده کنید.طرز تهیه این غذا را می توانید در مهمانی ها و دورهمی های خود به عنوان یک غذای وگان مجلسی راحت و خوشمزه درست کنید و در کنار مهمانان خود از خوردن آن لذت ببرید.

مطالب مرتبط

طرز تهیه کلم پلو تهرانی مجلسی با سویا (وگان)
طرز تهیه غذای وگان ایرانی

طرز تهیه کلم پلو تهرانی مجلسی با سویا (وگان)

5 خرداد 1404
طرز تهیه غذای وگان با قارچ و برنج
طرز تهیه غذای وگان با برنج

طرز تهیه غذای وگان با قارچ و برنج

6 بهمن 1403
طرز تهیه باقلا قاتق با توفو
طرز تهیه غذای وگان با برنج

طرز تهیه باقلا قاتق با توفو

5 خرداد 1404
طرز تهیه لاهماجون وگان
طرز تهیه غذای وگان خارجی

طرز تهیه لاهماجون وگان

6 بهمن 1403
وگانا

تمامی حقوق وب سایت وگانا  محفوظ می باشد.

ارتباط با وگانا

  • تماس با ما
  • خانه
  • درباره ما

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

  • خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق وب سایت وگانا  محفوظ می باشد.

خوش برگشتی!

وارد حساب کاربری خود در زیر شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور وارد کنید.

وارد شدن