• خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج
  • خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج

طرز تهیه نان شکم پر وگان

توسط مریم حبیب زاده
6 بهمن 1403
در طرز تهیه غذای وگان خارجی
0 0
طرز تهیه نان شکم پر وگان

 

نان شکم پر وگان یک غذای وگان ایرانی خوشمزه و محبوب در آشپزی سنتی ایرانی است که به خاطر طعم لذیذ و روش تهیه خاصش، مورد استقبال بسیاری قرار گرفته است. این غذا معمولاً شامل نان‌هایی است که با مواد مختلفی پر شده و سپس پخته می‌شوند که مواد اصلی آن شامل:

– نان: معمولاً از نان‌های لواش یا نان‌های گرد استفاده می‌شود.

– پرکننده‌ها: شامل پروتئین های گیاهی، پیاز، عدس یا حبوبات دیگر، سبزیجات و ادویه‌جات.

– ادویه‌جات: زردچوبه، نمک، فلفل و ادویه‌های دلخواه برای طعم‌دهی بهتر به مواد پرکننده.

– رب گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای: به عنوان مواد افزودنی برای طعم و عطر بیشتر.

نان شکم پر وگان این غذای وگان ایرانی به دلیل استفاده از مواد مغذی و متنوع درون آن به‌عنوان یک وعده غذایی کامل و سیرکننده شناخته می‌شود. این غذای وگان مجلسی می‌تواند به‌عنوان پیش‌غذا، وعده اصلی یا میان‌وعده سرو شود و انتخابی عالی برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها است.

به طور کلی، نان شکم پر وگان نه تنها یک غذای خوشمزه و دلچسب است، بلکه به خاطر تنوع طعم‌ها و روش‌های پخت، می‌تواند به یک گزینه محبوب در سفره‌های ایرانی تبدیل شود.

مواد لازم   :

عدس : 1 پیمانه

سویا : 50 گرم

پیاز : 2 عدد

سیر : 2 حبه

رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری

جعفری: 10 عدد

ادویه ها : نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا و زیره سبز

فلفل دلمه : ا عدد ( کوچک)

 

مواد لازم برای خمیر نان:

آرد : 2 پیمانه و نیم

آب ولرم : 1 پیمانه

نمک : 1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه نان شکم پر

دستور پخت نان شکم پر :

در این دستور پخت غذای وگان، سویا را از قبل خیس کرده و با پیاز و سیر تفت می دهیم و عدس ها را هم از قبل خیس کرده و می گذاریم تا پخته شوند و بعد همه مواد را با هم در غذاساز می ریزیم و می گذاریم تا خوب با هم مخلوط شوند و برای نیم ساعت در یخچال می گذاریم تا موادمان استراحت کند و عطر و طمع بهتری بگیرد.

در این طرز تهیه آرد و آب و نمک را با هم مخلوط می کنیم و وقتی به شکل خمیری در آمد کمی آن را ورز می دهیم و برای نیم ساعت تا یک ساعت می گذاریم تا استراحت کند و بعد خمیر را به 4 تا 5 قسمت تقسیم می کنیم و با وردنه آن را پهن می کنیم و مواد را روی آن پخش می کنیم( مانند تصویر) و کف تابه را کمی روغن می ریزیم و خمیر را درون تابه می گذاریم و بعد که سرخ شد با کفگیر یکطرف آن را برمی گردانیم و می گذاریم تا طرف دیگر آن هم سرخ شود ( مدل نیم دایره).

مطالب مرتبط

طرز تهیه دیپ عدس وگان
طرز تهیه غذای وگان خارجی

طرز تهیه دیپ عدس وگان

6 بهمن 1403
طرز تهیه بروسکتا وگان
طرز تهیه غذای وگان خارجی

طرز تهیه بروسکتا وگان

6 بهمن 1403
طرز تهیه لاهماجون وگان
طرز تهیه غذای وگان خارجی

طرز تهیه لاهماجون وگان

6 بهمن 1403
طرز تهیه فلافل خانگی وگان
طرز تهیه غذای وگان خارجی

طرز تهیه فلافل خانگی وگان

6 بهمن 1403
وگانا

تمامی حقوق وب سایت وگانا  محفوظ می باشد.

ارتباط با وگانا

  • تماس با ما
  • خانه
  • درباره ما

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

  • خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق وب سایت وگانا  محفوظ می باشد.

خوش برگشتی!

وارد حساب کاربری خود در زیر شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور وارد کنید.

وارد شدن