خورش دال عدس با برنج این غذای وگان ایرانی یک غذای خوشمزه و مغذی است که معمولاً در غذاهای مختلف به ویژه در کشورهای آسیایی، هندی و خاورمیانه محبوب است.
خورش دال عدس با برنج به عنوان یک وعده غذایی کامل و مغذی شناخته میشود. این غذای وگان با برنج حاوی پروتئینهای گیاهی، فیبر و ویتامینها است که به سلامتی و انرژی بدن کمک میکند. همچنین، به دلیل ویژگیهای گیاهی و بدون چربیهای اشباع، گزینهای مناسب برای افراد وگان و گیاهخواران است.
به طور کلی، خورش دال عدس با برنج یک انتخاب عالی برای کسانی است که به دنبال یک غذای سالم، مقوی و خوشمزه هستند و میتواندهم در وعدههای روزانه و هم درمهمانی های خود این غذای وگان مجلسی را سرو کنند.
مواد لازم:
دال عدس: 1 پیمانه
قارچ : 6 عدد
پیاز : ا عدد
لیمو عمانی : 2 عدد
سیر: 2 عدد
سیب زمینی : ا عدد
هویج : ا عدد
زرشک : 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی : ا قاشق غذاخوری
برنج: 2 پیمانه
دستور پخت
در این دستور پخت غذای وگان، ابتدا پیازها را نگینی خورد کرده و خوب تفت می دهیم .بعد از اینکه پیاز ها طلایی شدند دال عدس را که از قبل خیس کردیم را آب آن را خالی کرده و به پیازها اضافه می کنیم و می گذاریم تا خوب با هم تفت بخورند . در این دستور پخت خورش دال عدس بعد به آن قارچ اضافه می کنیم و نمک و فلفل و زردچوبه هم می ریزیم و رب گوجه فرنگی هم به آنها اضافه می کنیم و خوب همه ی مواد را با هم مخلوط می کنیم و در آخر لیمو عمانی هم اضافه می کنیم و به مقدار لازم آب می ریزیم و می گذاریم تا خورشتمان جا بیفتد و با برنج آن را سرو می کنیم.
نکته : دال عدس نسبت به حبوباتهای دیگر خیلی زود نرم می شود ، پس در پخت آن دقت کنید.