عدس سبز یک منبع غنی از پروتئین و فیبر است که ارزش غذایی بالایی برای گیاهخوران دارد . بهترین جایگزین برای پروتئین های حیوانی در تغذیه گیاهخواران می باشد.
دیپ عدس یک غذای وگان خارجی خوشمزه و مغذی است که به عنوان پیشغذا یا میانوعدهای سالم شناخته میشود. بافت نرم و کرمی آن باعث میشود که بهراحتی با نان پیتا، سبزیجات خام یا چیپسها سرو شود. دیپ عدس وگان به دلیل سرشار بودن از پروتئین و فیبر، گزینهای عالی برای افرادی است که به دنبال تغذیه سالم و گیاهی هستند. این خوراک نه تنها خوشمزه و مغذی است، بلکه به عنوان یک غذای وگان مجلسی نیز مورد پسند قرار میگیرد و میتواند در مهمانیها و جمعهای خانوادگی جاذبه خاصی داشته باشد. دیپ عدس به سادگی قابل تهیه بوده و میتواند در عطر و طعمهای مختلف بسته به ذائقه شخصی متنوع شود.
برای اطلاعات بیشتر می توانید روی خواص عدس سبز کلیک کنید.
مواد لازم :
عدس سبز: 300 گرم
سیر : 1 تا 2 حبه
گردو : 100 گرم
روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل و زیره : 1 قاشق چایخوری
ارده : 1 قاشق غذاخوری
لیمو : 2 عدد متوسط
پول بیبر : 1 قاشق چایخوری
زعتر : ا قاشق چایخوری
دستور پخت:
ابتدا عدس ها را به مدت 24 ساعت خیس کرده و می گذاریم تا خوب بپزد . در طرز تهیه این دیپ خوشمزه، عدس وقتی کاملا پخته شد ، آن را با گردو و سیر و باقی مواد درون میکسر ریخته و می گذاریم تا خوب با هم مخلوط و کاملا نرم شوند.
دیپ بدست آمده را درون ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با پول بیبر و ادویه زعتر تزیین کنید وبا نان پیتا و یا تردیلا نوش جان کنید.