• خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج
  • خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج

طرز تهیه آجیل پلو هندی وگان

توسط مریم حبیب زاده
6 بهمن 1403
در طرز تهیه غذای وگان مجلسی, طرز تهیه غذای وگان خارجی
0 0
طرز تهیه آجیل پلو هندی وگان

 

اگر تا به حال در یک رستوران هندی یا خاورمیانه ای غذا خورده باشید، ممکن است یک غذای برنجی خوش طعم با میوه و آجیل دیده باشید. این غذا برای جشن ها و مهمانی های بزرگ بسیار رایج است.

آجیل پلو هندی وگان (یا “لو میوه‌ای”) یک غذای وگان مجلسی خوشمزه و محبوب آشپزی هندی است که به خاطر بوی خاصی ازبرنج معطر، آجیل‌ها و ادویه‌های معطر شناخته می‌شود که مواد اصلی آن شامل:

برنج : معمولاً از بر باسماتی استفاده میشود که عطر وطعم خاصی به آن می‌بخشد.

آجیل : شامل بادام، پسته، گردو که به عنوان اصلی پلو به می‌روند.

ادویه‌: زردوچه، دارچین، هل و میخک که طعم و عطر ویژه‌ای به خوراک می‌بخشند.

– میوه خشک: مانند زردآلو و خرما که به عنوان افزود‌هایی برای طعم‌دهی بیشتر به کار می‌روند.

–  زعفران: برای ایجاد طعم عمیق و رنگ زیبا.

آجیل پلو هندی وگان به دلیل استفاده از مواد مغذی مختلف، منبع خوبی از پروتئین، ویتامین‌ها و انرژی است. این غذای وگان خارجی بدلیل طعم فوق‌العاده و به خاطر تنوع و زیباییاش، یک گزینه عالی برای مهمانی‌ها و جشن‌های مختلف محسوب می‌شود.

به طور کلی، آجیل پلو هندی وگان این غذای وگان مجلسی نه تنها غذای خوشمزه و مقوی است، بلکه نمایانگر غنی و تنوع آشپزی هندی نیز می‌باشد.

مواد لازم:

برنج  از انواع دانه های بلند و باریک و بسیار معطر : 1 تا 2 پیمانه
ادویه: به مقدار لازم
میوه های خشک – زردآلو، کشمش و زغال اخته: به مقدار لازم
آجیل : بادام هندی و بادام درختی: 10 تا 12 عدد
سیر و زنجبیل: 2 حبه سیر
آب : به مقدار لازم
گیاهان گشنیز جعفری نعناع: 2 قاشق غذا خوری

دستور پخت:

در این دستور پخت غذای وگان، برنج را تمیز کنید، بشویید و به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید. آبکش کنید و کنار بگذارید.
نکته حرفه ای : خیساندن برنج باعث پخت یکنواخت آن می شود و برنج را بسیار پف دار می کند.
در یک تابه روغن و یا کره گیاهی را گرم کنید. کل ادویه ها را یک دقیقه تفت دهید. سپس، آجیل و میوه ها را اضافه کنید . دو دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا کمی برشته شوند.
در این دستور پخت آجیل پلو هندی پیازها را اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها شفاف شوند. به دنبال آن سیر و زنجبیل را هم اضافه کنید.
سپس برنج را اضافه کنید و حدود 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا برنج کمی برشته شود. آب  را اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد.
در ظرف را بپوشانید و حرارت را کم کنید تا بجوشد. 20 دقیقه روی شعله ملایم بپزید. بعد از 20 دقیقه حرارت را خاموش کنید و 10 دقیقه دیگر در آن را ببندید سپس گشنیز و نعناع خرد شده را اضافه کنید. و در آخر مخلوط آجیل و میوه های خشک را به آن اضافه کنید.
در این دستور پخت آجیل پلو هندی حتما موقع سرو آن را گرم سرو کنید.

مطالب مرتبط

طرز تهیه کلم پلو تهرانی مجلسی با سویا (وگان)
طرز تهیه غذای وگان ایرانی

طرز تهیه کلم پلو تهرانی مجلسی با سویا (وگان)

5 خرداد 1404
طرز تهیه دیپ عدس وگان
طرز تهیه غذای وگان خارجی

طرز تهیه دیپ عدس وگان

6 بهمن 1403
طرز تهیه بروسکتا وگان
طرز تهیه غذای وگان خارجی

طرز تهیه بروسکتا وگان

6 بهمن 1403
طرز تهیه لاهماجون وگان
طرز تهیه غذای وگان خارجی

طرز تهیه لاهماجون وگان

6 بهمن 1403
وگانا

تمامی حقوق وب سایت وگانا  محفوظ می باشد.

ارتباط با وگانا

  • تماس با ما
  • خانه
  • درباره ما

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

  • خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق وب سایت وگانا  محفوظ می باشد.

خوش برگشتی!

وارد حساب کاربری خود در زیر شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور وارد کنید.

وارد شدن