• خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج
  • خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج

طرز تهیه سوپ دال عدس هندی

توسط مریم حبیب زاده
6 بهمن 1403
در طرز تهیه غذای وگان خارجی, طرز تهیه غذای وگان مجلسی
0 0
طرز تهیه سوپ دال عدس هندی

 

سوپ دال عدس هندی یکی از غذاهای سنتی و محبوب در آشپزی هندی به‌خصوص در مناطق مختلف این کشور است.که مواد اصلی آن از دال معمولاً از دال‌های زرد یا قرمز استفاده می‌شود که سریعاً پخته می‌شوند و بافت نرم و کرمی به سوپ می‌دهند.

– ادویه‌جات: زردچوبه، زیره، گشنیز، و رازیانه به دلیل طعم‌دهی و خواص دارویی‌شان به سوپ اضافه می‌شوند.

– سبزیجات: گاهی اوقات هویج، گوجه‌فرنگی، و اسفناج نیز به سوپ افزوده می‌شوند تا ارزش غذایی و طعمی دلپذیرتر به آن ببخشند.

سوپ دال عدس هندی نه تنها یک غذای وگان خارجی مغذی و سیرکننده است، بلکه غنی از پروتئین، فیبر، و ویتامین‌ها نیز می‌باشد. این غذا به عنوان یکی از گزینه‌های سالم و گیاهی برای افرادی که به دنبال تغذیه متنوع و متعادل هستند، شناخته می‌شود.

به طور کلی، سوپ دال عدس هندی یک غذای وگان خوشمزه، سالم و مناسب برای تمامی افراد و سلیقه‌هاست که می‌تواند به عنوان یک غذای وگان مجلسی در مهمانی ها مورد استفاده قرار گیرد.

مواد لازم:

روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری به علاوه مقدار بیشتری در صورت نیاز
پیاز زرد بزرگ ریز خرد شده : 1 عدد
سیر بزرگ ریز خرد شده : 6 حبه
زنجبیل تازه ریز خرد شده : 1 تکه
گشنیز تازه، برگ ها برای تزئین و ساقه های ریز خرد شده (حدود 1 قاشق غذاخوری) : 12 شاخه
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
زیره آسیاب شده : 2 قاشق چایخوری
زردچوبه  : 1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
عدس قرمز : 2 پیمانه( لیوان دسته دار)
دارچین آسیاب شده : ½ قاشق چایخوری
رب تمر هندی یا آب لیموترش : 1 تا 2 قاشق غذاخوری به اضافه مقدار بیشتری در صورت نیاز

دستور پخت:

در یک قابلمه بزرگ، روغن را روی حرارت متوسط  گرم کنید. پیاز را اضافه کنید، حرارت را کم کنید و پیاز را به مدت 10 تا 12 دقیقه تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید تا طلایی شود و اطراف لبه ها کمی قهوه ای شود. حرارت را کم کرده و ساقه سیر، زنجبیل و گشنیز را اضافه کنید. اگر قابلمه شما خشک به نظر می رسد کمی روغن یا روغن اضافه کنید. با کمی نمک مزه دار کنید و 3 تا 5 دقیقه بپزید و مرتب هم بزنید تا معطر و نرم شود.

در این دستور پخت غذای وگان، زیره و زردچوبه را با هم مخلوط کرده و حدود 1 دقیقه تفت دهید تا معطر شود. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و در روغن تفت دهید تا از خامی در بیاید و رنگ آن تیره شود و مرتب هم بزنید و مراقب باشید رب نسوزد، حدود 1 دقیقه.

عدس را اضافه کنید و هم بزنید تا با مواد مخلوط شود.در این دستور پخت 8 فنجان آب اضافه کنید و با نمک (حدود 1 و نیم قاشق غذاخوری) و فلفل سیاه مزه دار کنید. تا حدی روی آن را بپوشانید، حرارت را زیاد کنید و بگذارید بجوشد. روی آن را کاملاً بپوشانید و حرارت را کم کنید تا بجوشد و هر از گاهی هم بزنید تا چیزی به کف قابلمه نچسبد تا زمانی که عدس ها نرم شوند، حدود 15 دقیقه.

حرارت را کم کنید و دارچین را هم بزنید. رب تمر هندی یا آب لیموترش را هر بار 1 قاشق غذاخوری اضافه کنید،مزه کنید و ادویه را در صورت نیاز تنظیم کنید، سپس در آن را بپوشانید و 10 دقیقه دیگر بجوشانید تا همه طعم ها با هم مخلوط شوند.

با برگ های گشنیز ریز شده تزئین کنید و در صورت تمایل با نان یا برنج سرو کنید.

مطالب مرتبط

طرز تهیه کلم پلو تهرانی مجلسی با سویا (وگان)
طرز تهیه غذای وگان ایرانی

طرز تهیه کلم پلو تهرانی مجلسی با سویا (وگان)

5 خرداد 1404
طرز تهیه دیپ عدس وگان
طرز تهیه غذای وگان خارجی

طرز تهیه دیپ عدس وگان

6 بهمن 1403
طرز تهیه بروسکتا وگان
طرز تهیه غذای وگان خارجی

طرز تهیه بروسکتا وگان

6 بهمن 1403
طرز تهیه لاهماجون وگان
طرز تهیه غذای وگان خارجی

طرز تهیه لاهماجون وگان

6 بهمن 1403
وگانا

تمامی حقوق وب سایت وگانا  محفوظ می باشد.

ارتباط با وگانا

  • تماس با ما
  • خانه
  • درباره ما

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

  • خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق وب سایت وگانا  محفوظ می باشد.

خوش برگشتی!

وارد حساب کاربری خود در زیر شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور وارد کنید.

وارد شدن