• خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج
  • خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج

طرز تهیه بابا غنوش

توسط مریم حبیب زاده
6 بهمن 1403
در طرز تهیه غذای وگان خارجی, طرز تهیه غذای وگان با بادمجان
0 0
طرز تهیه بابا غنوش

 

بابا غنوش این غذای وگان خارجی، یک دیپ معروف و خوشمزه خاورمیانه‌ای است که به ویژه در کشورهای لبنان، سوریه و دیگر مناطق این حوزه بسیار محبوب است.

بابا غنوش سرشار از فیبر، ویتامین‌ها و مواد مغذی است. این دیپ نه تنها یک غذای وگان با بادمجان برای میان‌وعده محسوب می‌شود، بلکه به دلیل استفاده از مواد طبیعی و سالم، می‌تواند به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل گنجانده شود.

به طور کلی، بابا غنوش به عنوان یک غذای وگان مجلسی محبوب و لذیذ خاورمیانه، انتخابی عالی برای مهمانی‌ها، دورهمی‌ها و خودتان است.

این دیپ به‌خاطر طعم دودی و خامه‌ای‌اش، به عنوان یک پیش‌غذا یا چاشنی در کنار نان پیتا، سبزیجات تازه و دیگر خوراکی‌ها سرو می‌شود.مواد اصلی این دیپ شامل :

– بادمجان: ماده اصلی بابا غنوش است که به صورت کبابی یا برشته تهیه می‌شود.

– ارده: به دیپ طعم و غنا می‌بخشد.

– سیر: برای اضافه کردن عطر و طعم بیشتر.

– آب لیمو: برای ایجاد تازگی و طعمی دلپذیر.

– روغن زیتون: به عنوان یک ماده چربی سالم و برای افزایش طعم.

– نمک و فلفل: برای مزه‌دار کردن.

 

مواد لازم:

بادمجان کبابی : 2 عدد

سیر : 3 حبه

ادویه: نمک، فلفل سیاه و قرمز

ارده : ا قاشق غذاخوری

روغن زیتون : ا قاشق غذاخوری

لیمو : 2 عدد کوچک

دستور پخت:

در این دستور پخت غذای وگان، ابتدا بادمجان‌ها را روی حرارت مستقیم شعله گاز و یا در فر کبابی می‌کنند تا نرم و دودی شوند. پس از خنک شدن، بادمجان‌ها را پوست کرده و در مخلوط‌کن همراه با سیر، ارده، آب لیمو و روغن زیتون قرار می‌دهند. مواد را مخلوط می‌کنند تا به یک بافت یکنواخت و نرم برسند. در این دستور پخت در نهایت، می‌توان دیپ را با ادویه‌جات و نمک تنظیم کرده و نسبت به ذائقه خود لیمو و یا ارده آن را می توانید کم و یا زیادتر کنید. این دیپ خوشمزه را می توانید با تردیلا یا نان ترد و سبزیجات دلخواه نوش جان کنید.

 

 

 

 

 

 

مطالب مرتبط

طرز تهیه دیپ عدس وگان
طرز تهیه غذای وگان خارجی

طرز تهیه دیپ عدس وگان

6 بهمن 1403
طرز تهیه بروسکتا وگان
طرز تهیه غذای وگان خارجی

طرز تهیه بروسکتا وگان

6 بهمن 1403
طرز تهیه لاهماجون وگان
طرز تهیه غذای وگان خارجی

طرز تهیه لاهماجون وگان

6 بهمن 1403
طرز تهیه فلافل خانگی وگان
طرز تهیه غذای وگان خارجی

طرز تهیه فلافل خانگی وگان

6 بهمن 1403
وگانا

تمامی حقوق وب سایت وگانا  محفوظ می باشد.

ارتباط با وگانا

  • تماس با ما
  • خانه
  • درباره ما

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

  • خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق وب سایت وگانا  محفوظ می باشد.

خوش برگشتی!

وارد حساب کاربری خود در زیر شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور وارد کنید.

وارد شدن