بروسکتا وگان یک پیش غذای وگان خارجی است که تازه و خوشمزه است و ریشه در آشپزی ایتالیایی دارد. پیش غذای بروسکتا یک پیش غذای خوشمزه و سنتی است که معمولاً به عنوان یک پیش غذای خوشمزه قبل از غذای اصلی سرو میشود و به دلیل ترکیبی منحصر به فرد از مواد غذایی، برای مردم محلی و گردشگران علاقهمند بسیار لذت بخش است. این پیش غذا وگان خارجی از دو قسمت اصلی تشکیل شده است: نان برشته که یک نان بزرگ و حجیم است که روی آن، یک تکه لقمه سرد گذاشته میشود. این لقمه سرد معمولاً شامل پنیر و سبزیجات ترکیب شده است.
در نسخه وگان بروسکتا، از مواد طبیعی و تازه استفاده میشود و میتوان به سلیقه شخصی از افزودنیهایی مانند آووکادو، زیتون یا حتی پنیرهای گیاهی نیز بهره برد.
این پیش غذا به دلیل سادگی در تهیه و طعم لذیذش، گزینهای ایدهآل برای غذای وگان مجلسی در مهمانیها و گردهماییهاست و میتواند بهعنوان یک میانوعده سالم و خوشمزه سرو شود. بروسکتای وگان، بهخصوص در فصل تابستان که مواد اولیه تازه و در دسترس است، محبوبیت بیشتری پیدا میکند و بهعنوان سهمی از فرهنگ غذایی مدیترانهای شناخته میشود. با ترکیب طعمهای متنوع و textures مختلف، بروسکتا وگان یکی از جذابترین انتخابها برای گیاهخواران و دوستداران غذایی سالم است.
در زیر طرز تهیه بروسکتا وگان این پیش غذای لذیذ را برای شما آماده کردیم:
مواد لازم:
نان باگت : 1 تا 2 عدد
سیر : 1 حبه
گوجه فرنگی : 1 عدد بزرگ و یا 2 عدد متوسط
ریحان(از جعفری هم می توانید استفاده کنید): 50 گرم
پنیر : هم می توانید از توفو و هم از پنیر آلیما وگان استفاده کنید
روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
ادویه : نمک، فلفل ، آویشن
دستور پخت:
ابتدا نان ها را بصورت اریب برش می زنیم(با هر ضخامتی که دوست داشتید) و در تابه گریل و یا توستر قرار می دهید(من در این دستور پخت از تابه گریل استفاده کردم) تا دو طرف نان برشته شود و سیر را پوست گرفته و وقتی نان را از تابه بیرون آوردیم تا داغ هست ، سیر را به روی آن می مالیم تا نان بوی عطر سیر را به خود بگیرد. در این طرز تهیه روغن زیتون را به روی نان ها هم می توانید اسپری کنید و هم می توانید با برس مخصوص روغن به روی آن بزنید و در آخر گوجه ها را نگینی خیلی ریز می کنیم و با پنیر وگان و یا توفو و ریحان خورد شده بر روی نان ها می گذاریم و به مقدار لازم ادویه با آن اضافه می کنیم.
این پیش غذای ایتالیایی را می توانید در مهمانی های خود درست کرده و با مهمانان خود از خوردن آن لذت ببرید.