توفو با برنج یکی از غذاهای وگان مجلسی است که در عین حال مغذی و سالم هم است که معمولاً در آشپزی آسیایی بهخصوص در چین و ژاپن محبوبیت دارد. این غذای وگان با برنج شامل توفو (پنیر سویا) است که به روشهای مختلفی مانند سرخکردن،آبپز کردن یا کبابی تهیه میشود و بههمراه برنج سفید یا قهوهای سرو میگردد.
توفو منبع خوبی از پروتئین گیاهی و کلسیم است . برنج به عنوان یک منبع غنی از کربوهیدرات، انرژی لازم را فراهم میآورد و بافت نرم و لطیف خود، مکمل مناسبی برای توفو است.
این غذای وگان با برنج علاوه بر خوشمزه بودن، غذایی بسیار سالم و مناسب برای رژیمهای وگان و گیاهخواری است. توفو با برنج را میتوان با سبزیجات مختلف مانند بروکلی، هویج و فلفل دلمهای تکمیل کرد تا ارزش تغذیهای آن افزایش یابد و رنگ و لعاب بیشتری به غذا ببخشد. این ترکیب نه تنها سیرکننده است، بلکه تهیه آن آسان و سریع نیز میباشد، که آن را به گزینهای ایدهآل برای وعدههای غذایی روزمره و مهمانی ها تبدیل میکند.
مواد لازم:
توفو : 5 تا 6 برش مستطیل شکل
سس باربیکیو: 2 قاشق غذاخوری
برنج: 2 پیمانه
کنجد : به مقدار لازم
دستور پخت:
ابتدا برنج را از قبل خیس می کنیم و توفو ها را از قبل برش می زنیم. آب را در قابلمه ای که می خواهیم برنج را در آن درست کنیم، می گذاریم تا به جوش بیاید و بعد برنج را به آن اضافه کرده و وقتی که دانه برنج به نرمی که باید باشد، شد آن رادر آبکش ریخته و در این طرز تهیه غذای وگان مجلسی، اگر دوست داشتید می توانید بصورت دمی هم برنج را درست کنید.
توفو هارا آغشته به سس باربیکیو می کنیم و برای تزئین می توانید کمی کنجد هم بر روی توفوها بریزید و در کمی روغن آنها را سرخ می کنیم. در این دستور پخت غذای وگان با برنج، وقتی که همه ی برش های توفو را سرخ کردیم، موقع سرو برنج را در ظرفی کشیده و توفوها را روی آن می گذاریم.در کنار این غذا می توانید از یک سالاد سبزیجات برگ سبز استفاده کنید.طرز تهیه این غذا را می توانید در مهمانی ها و دورهمی های خود به عنوان یک غذای وگان مجلسی راحت و خوشمزه درست کنید و در کنار مهمانان خود از خوردن آن لذت ببرید.