• خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج
  • خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج

طرز تهیه فلافل خانگی وگان

توسط مریم حبیب زاده
6 بهمن 1403
در طرز تهیه غذای وگان خارجی
0 0
طرز تهیه فلافل خانگی وگان

فلافل خانگی وگان یک خوراک لذیذ و مغذی است که ریشه در آشپزی خاورمیانه دارد و به دلیل طعم و بافت منحصر به فرد خود، محبوبیت زیادی دارد.

فلافل خانگی وگان، این غذای وگان خارجی را می‌توان به همراه نان پیتا، سالادهای تازه، و سس‌های مختلفی یا سس ماست گیاهی سرو کرد. این غذای وگان خارجی محبوب، گزینه‌ای عالی برای وعده‌های اصلی یا میان‌وعده‌ها است و به‌دلیل سرشار بودن از پروتئین و فیبر، انتخابی سالم برای افرادی است که به دنبال تغذیه گیاهی هستند. تهیه فلافل خانگی وگان نه تنها ساده و سریع است، بلکه امکان شخصی‌سازی ادویه‌ها و طعم‌دهنده‌ها را برای تناسب با سلیقه‌های مختلف فراهم می‌کند. این غذا به طور کلی سرگرم‌کننده و دلچسب است و می‌تواند در مهمانی‌ها و جمع‌های خانوادگی به‌عنوان یک غذای وگان مجلسی جذاب ارائه شود.

مواد لازم:

نخود : 250 گرم

پیاز : 1 عدد بزرگ یا 2 عدد متوسط

جعفری: 50 گرم خورد شده

سیر : 2 حبه

پودر زیره: 1 قاشق چای خوری

نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم

آرد نخودچی : به مقدار لازم

بکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری

دستور پخت:

ابتدا از شب قبل نخود را خیس کرده و بعد آن را به همراه جعفری ، سیر ، پیاز و ادویه ها در غذاساز ریخته و می گذاریم تا خوب میکس شوند و  برای اینکه چسبندگی بیشتری داشته باشد به آن آرد نخودچی و یا هر آردی که دوست داشتید اضافه کنید در ضمن در این دستور پخت غذای وگان خارجی، برای اینکه فلافل ها کمی حالت ترد و توخالی داشته باشند به آن بکینگ پودر اضافه می کنیم.

در آخر نیم ساعت به موادمان استراحت می دهیم و بعد آن را در تابه ای که از قبل در آن روغن ریختیم و داغ شده است به حالت گرد کوچک در می آوریم و می گذاریم تا خوب سرخ شوند.(در ضمن می توانید از قالب های فلافل زن هم استفاده کنید تا به شکل یکسان فلافل ها در بیایند)

این غذای وگان خارجی ( فلافل) را می توانید با نان باگت یا نان پیتا ساندیچ کنید و با سبزیجات و سس نوش جان کنید.

مطالب مرتبط

طرز تهیه دیپ عدس وگان
طرز تهیه غذای وگان خارجی

طرز تهیه دیپ عدس وگان

6 بهمن 1403
طرز تهیه بروسکتا وگان
طرز تهیه غذای وگان خارجی

طرز تهیه بروسکتا وگان

6 بهمن 1403
طرز تهیه لاهماجون وگان
طرز تهیه غذای وگان خارجی

طرز تهیه لاهماجون وگان

6 بهمن 1403
طرز تهیه دیپ وگان با چغندر
طرز تهیه غذای وگان خارجی

طرز تهیه دیپ وگان با چغندر

6 بهمن 1403
وگانا

تمامی حقوق وب سایت وگانا  محفوظ می باشد.

ارتباط با وگانا

  • تماس با ما
  • خانه
  • درباره ما

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

  • خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق وب سایت وگانا  محفوظ می باشد.

خوش برگشتی!

وارد حساب کاربری خود در زیر شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور وارد کنید.

وارد شدن