فلافل خانگی وگان یک خوراک لذیذ و مغذی است که ریشه در آشپزی خاورمیانه دارد و به دلیل طعم و بافت منحصر به فرد خود، محبوبیت زیادی دارد.
فلافل خانگی وگان، این غذای وگان خارجی را میتوان به همراه نان پیتا، سالادهای تازه، و سسهای مختلفی یا سس ماست گیاهی سرو کرد. این غذای وگان خارجی محبوب، گزینهای عالی برای وعدههای اصلی یا میانوعدهها است و بهدلیل سرشار بودن از پروتئین و فیبر، انتخابی سالم برای افرادی است که به دنبال تغذیه گیاهی هستند. تهیه فلافل خانگی وگان نه تنها ساده و سریع است، بلکه امکان شخصیسازی ادویهها و طعمدهندهها را برای تناسب با سلیقههای مختلف فراهم میکند. این غذا به طور کلی سرگرمکننده و دلچسب است و میتواند در مهمانیها و جمعهای خانوادگی بهعنوان یک غذای وگان مجلسی جذاب ارائه شود.
مواد لازم:
نخود : 250 گرم
پیاز : 1 عدد بزرگ یا 2 عدد متوسط
جعفری: 50 گرم خورد شده
سیر : 2 حبه
پودر زیره: 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
آرد نخودچی : به مقدار لازم
بکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
دستور پخت:
ابتدا از شب قبل نخود را خیس کرده و بعد آن را به همراه جعفری ، سیر ، پیاز و ادویه ها در غذاساز ریخته و می گذاریم تا خوب میکس شوند و برای اینکه چسبندگی بیشتری داشته باشد به آن آرد نخودچی و یا هر آردی که دوست داشتید اضافه کنید در ضمن در این دستور پخت غذای وگان خارجی، برای اینکه فلافل ها کمی حالت ترد و توخالی داشته باشند به آن بکینگ پودر اضافه می کنیم.
در آخر نیم ساعت به موادمان استراحت می دهیم و بعد آن را در تابه ای که از قبل در آن روغن ریختیم و داغ شده است به حالت گرد کوچک در می آوریم و می گذاریم تا خوب سرخ شوند.(در ضمن می توانید از قالب های فلافل زن هم استفاده کنید تا به شکل یکسان فلافل ها در بیایند)
این غذای وگان خارجی ( فلافل) را می توانید با نان باگت یا نان پیتا ساندیچ کنید و با سبزیجات و سس نوش جان کنید.