نان سیرگان یک میانوعده یا پیشغذای خوشمزه و معطر است که بهخصوص در آشپزی مدیترانهای و غربی محبوب است. این پیش غذای وگان خارجی عمدتاً از نان باگت تهیه میشود و در نسخههای وگانی،از روغن زیتون، کره گیاهی و پنیر گیاهی استفاده میشود.
نان سیر وگان بهدلیل طعم خوشمزه و معطرش بهراحتی به عنوان یک پیش غذای وگان مجلسی در مهمانیها و تجمعات دوستانه سرو میشود. این غذای وگان خارجی نه تنها آسان و سریع تهیه میشود، بلکه منبع خوبی از چربیهای سالم و آنتیاکسیدانها نیز به شمار میآید. نان سیر وگان میتواند بهعنوان یک همراه عالی برای سوپها، سالادها و غذاهای اصلی مزهدار استفاده شود و بافت ترد و طعمی فراموش نشدنی به هر وعده غذایی اضافه میکند.
مواد لازم:
نان تست یا باگت
سیر: 3 حبه
روغن زیتون : به مقدار لازم
پنیر گودا وگان : به مقدار لازم
دستور پخت:
ابتدا نان ها را برش می زنیم و در تابه گریل آنها را گریل می کنیم. در این طرز تهیه ( می توانید در فر هم بگذارید) و بعد سیر و روغن زیتون را روی نان ها می غلتانیم و پنیر را روی آن رنده کرده و برای 5 تا 7 دقیقه برش های نان را در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد می گذاریم تا پنیر روی نان آب شود و نان سیر آماده ست و می توانید نوش جان کنید.