• خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج
  • خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج

طرز تهیه خورشت سبزی وگان

توسط مریم حبیب زاده
6 بهمن 1403
در طرز تهیه غذای وگان ایرانی, طرز تهیه غذای وگان با برنج
0 0
طرز تهیه خورشت سبزی وگان

 

خورشت سبزی وگان یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در غذای وگان ایرانی است که به‌عنوان یک گزینه مغذی و سالم برای گیاه‌خواران و افرادی که به دنبال رژیم غذایی گیاهی هستند، شناخته می‌شود. اینغذای وگان ایرانی با استفاده از سبزیجات تازه، غلات، و ادویه‌های طبیعی تهیه می‌شود و عطر و طعم مخصوصی دارد که مواد اصلی قورمه سبزی وگان شامل:

– سبزیجات معطر: شامل سبزی‌هایی مانند سبزی خورشتی (شامل تره، جعفری، گشنیز و شنبلیله) که طعم و عطر خاصی به خورشت می‌بخشند.

– لوبیا : به عنوان منبع پروتئین و غنی از فیبر.

– پیاز: برای پایه‌گذاری طعم خورشت.

– ردچوبه و ادویه‌های دیگر: برای ایجاد عمق طعمی و رنگ زیبا.

– رب گوجه‌فرنگی: برای ایجاد رنگ و طعم دلپذیر.

 

این غذای وگان با برنج سرشار از ویتامین‌ها، فیبر و آنتی‌اکسیدان‌هاست و به عنوان یک وعده غذایی متعادل و سالم در نظر گرفته می‌شود. این قورمه سبزی وگان می‌تواند به راحتی با ترکیب سبزیجات فصلی مختلف تهیه شود و انتخابی عالی برای هرعلاقه‌مندی به غذاهای گیاهی باشد.

به طور کلی، خورشت سبزی وگان این غذای وگان ایرانی نه تنها خوشمزه و مغذی است، بلکه نمایانگر فرهنگ آشپزی ایرانی و چهره‌ای محبوب از غذاهای گیاهی در این فرهنگ است.

مواد لازم:

سبزی خورشتی : ا پیمانه یا 150 گرم

پیاز : ا عدد

ادویه ها : نمک، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم

لوبیا : از هر لوبیایی که دوست داشتید می توانید استفاده کنید ( لوبیا عروس، لوبیا قرمز ، لوبیا چشم بلبلی)

قارچ : 7 تا 8 عدد

لیمو عمانی : 2 عدد

دستور پخت:

در این دستور پخت غذای وگان، ابتدا پیاز را نگینی سرخ کرده و سبزی خورشتی را به پیاز اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رنگ سبزی کمی تیره شود ، بعد لوبیا را که از قبل خیس کرده و گذاشتیم کاملا پخته شود را به موادمان اضافه می کنیم و می گذاریم تا با سبزی ها خوب تفت بخورد بعد در این طرز تهیه قارچ را اسلایسی خورد کرده و به موادمان اضافه میکنیم ، نمک و فلفل و زردچوبه را به کل مواد می زنیم و لیموعمانی هارا هم اضافه میکنیم و کمی آب بر روی خورشتمان می ریزیم و تا جوش آمدن آن زیر شعله گاز را متوسط می کنیم و به محض جوش آمدن خورشتمان زیر گاز را کم می کنیم و می گذاریم تا جا بیفتد و در آخر که خورش سبزی حاضر شد آن را با برنج سرو و نوش جان کنید.این غذای وگان مجلسی را می توانید در جمع خانوادگی و مهمانی های وگان خود درست کنید.

 

 

مطالب مرتبط

طرز تهیه کلم پلو تهرانی مجلسی با سویا (وگان)
طرز تهیه غذای وگان ایرانی

طرز تهیه کلم پلو تهرانی مجلسی با سویا (وگان)

5 خرداد 1404
طرز تهیه غذای وگان با قارچ و برنج
طرز تهیه غذای وگان با برنج

طرز تهیه غذای وگان با قارچ و برنج

6 بهمن 1403
طرز تهیه باقلا قاتق با توفو
طرز تهیه غذای وگان با برنج

طرز تهیه باقلا قاتق با توفو

5 خرداد 1404
طرز تهیه دلمه وگان
طرز تهیه غذای وگان ایرانی

طرز تهیه دلمه وگان

6 بهمن 1403
وگانا

تمامی حقوق وب سایت وگانا  محفوظ می باشد.

ارتباط با وگانا

  • تماس با ما
  • خانه
  • درباره ما

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

  • خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق وب سایت وگانا  محفوظ می باشد.

خوش برگشتی!

وارد حساب کاربری خود در زیر شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور وارد کنید.

وارد شدن