برگر وگان با نخودفرنگی یک گزینه سالم و خوشمزه برای افرادی است که به دنبال جایگزینهای گیاهی برای برگرهای گوشتی هستند.
برگر وگان با نخودفرنگی این غذای وگان خارجی، نه تنها سرشار از پروتئین و فیبر است، بلکه به عنوان یک گزینه سالم و مغذی برای وعدههای غذایی روزانه و مهمانیها محسوب میشود. این دستور پخت غذای وگان علاوه بر مزایای تغذیهای، به حفظ محیطزیست نیز کمک میکند و انتخابی مناسب برای کسانی است که به رژیمهای گیاهی یا وگان پایبندند.
مواد لازم:
نخود فرنگی : 1 پیمانه
سیب زمینی: 2 عدد
پیاز: 1 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
آردسوخاری و آرد نخودچی : 2 قاشق غذاخوری
دستور پخت:
نخودفرنگی ها را از قبل می پزیم تا خوب نرم شوند و سیب زمینی ها را آبپز کرده و رنده می کنیم و پیاز ها را هم رنده کرده و آب آن را کامل می گیریم.
در این دستور پخت غذای وگان، تمامی مواد را با هم مخلوط کرده برای یکساعت در یخچال می گذاریم ا ساعت استراحت کند و بعد ار یک ساعت مواد را بیرون آورده و تابه را از قبل به کمی روغن آغشته کرده و از موادمان به اندازه یک توپک کوچک برمی داریم و کف دستمان آن را کمی پهن می کنیم و می گذاریم در روغن تا سرخ شود، پنج دقیقه یکطرف و پنج دقیقه یکطرف دیگر .
برای سرو این غذا از نان همبرگری و سبزیجات و سس دلخواه می توانید استفاده کنید. این غذا را می توانید به عنوان یک گزینه غذای وگان مجلسی در مهمانی ها و دورهمی های خانوادگی درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.