حمص یکی از پرطرفدارترین غذاهای خاورمیانه است که در سراسر جهان شناخته شده است. این غذای وگان خارجی از نخود پخته شده و با ادویه ها و طعم دهنده های مختلف تهیه میشود و به عنوان یک غذای اصلی یا میان وعده نیز استفاده میشود. حمص یک غذای وگان خارجی ساده ولی عالی است که میتوانید آن را با بصورت حرفه ای درست کرده و به عنوان غذای وگان مجلسی، با نان، سبزیجات سرو کنید. این غذا دارای فواید بسیار برای سلامتی است. خوردن حمص میتواند برای سیستم گوارشی سالم که منظم نیاز به فیبر دارد، مفید باشد . علاوه بر این، حمص با نخود حاوی مقدار قابل توجهی پروتئین است که برای ساختن بافت های ماهیچه ای و عضلات بدن لازم است. به طور کلی، حمص یک غذای سالم و مغذی است که میتوانید در روزهای خسته کننده باعث افزایش انرژی و قدرت شما شود. در اینجا ما طرز تهیه غذای حمص با نخود بصورت حرفه ای به شما آموزش می دهیم:
مواد لازم:
نخود : 1 پیمانه
ارده : 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
لیمو : 2 عدد
سیر : 3 حبه
آب : یک فنجان
دستور پخت:
نخود ها را از شب قبل خیس کنید و یکی دوبار در روز آب آن را عوض کنید چرا که که هم پخت آن زودتر شود و هم نفخ آن گرفته شود. در این طرز تهیه غذای وگان خارجی، نخود هارا می گذاریم تا خوب پخته شوند و نرم شوند و با بقیه مواد لازم ( روغن زیتون ، ارده ، لیمو ، سیر وآب ) را درون غذاساز ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا یک مواد کرمی مانند بدست آید که بسته به ذائقه خودتان می توانید در ریختن ارده یا لیمو آن را کم و یا زیاد کنید. و در آخر میتوانید با تردیلا و یا نان برشته شده پیتا آن را سرو و نوش جان کنید.