• خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج
  • خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج

طرز تهیه کباب گیاهی مجلسی با لوبیا قرمز

توسط مریم حبیب زاده
6 بهمن 1403
در طرز تهیه غذای وگان مجلسی, دستور پخت غذاهای وگان
0 0
طرز تهیه کباب گیاهی مجلسی با لوبیا قرمز

کباب گیاهی به عنوان یک غذای وگان مجلسی یک گزینه خوشمزه و سالم برای افرادی که به دنبال جایگزین‌های گیاهی برای غذاهای گوشتی هستند، محبوبیت بیشتری پیدا کرده است. کباب گیاهی مجلسی با لوبیاقرمز نه‌تنها حاوی مواد مغذی و کم کالری است، بلکه به آسانی قابل تهیه و شخصی‌سازی است.روش تهیه این غذای وگان ایرانی شامل آماده‌سازی حبوبات، پروتئین‌های گیاهی و سبزیجات، طعم‌دار کردن آن‌ها، سیخ زدن و کباب کردن می‌شود. در نهایت، کباب گیاهی مجلسی با سس‌های مختلف یا به عنوان مکملی برای سالاد و برنج سرو می‌شود. این غذا نه‌ تنها برای سلامتی مفید است، بلکه به حفظ محیط‌زیست نیز کمک می‌کند. کباب گیاهی مجلسی یک دستور پخت غذای وگان مناسب برای وعده‌های غذایی روزمره و مهمانی‌ها به شمار می‌آید.

مواد لازم :

لوبیا قرمز: 1 پیمانه

پیاز : 1 عدد
سیر : 2 حبه
چیا : 2 قاشق غذاخوری
آرد(می توانید از آرد جودوسر هم استفاده کنید) : 2 قاشق غذاخوری
سبزی معطر( تره خشک ) : 1 قاشق غذاخوری
برنج : 6 تا 7 قاشق غذاخوری
ادویه های مورد نیاز: نمک، فلفل، پاپریکا و سماق : به مقدار لازم
مواد لازم برای کباب گیاهی با لوبیا قرمز

 

دستور پخت

 

طرز تهیه کباب گیاهی با لوبیا قرمز

در این دستور پخت غذای وگان، از شب قبل حبوبات را خیس می کنیم و چندبار آب آن را عوض کرده و می گذاریم تا خوب پخته شود . بعد که پخت، لوبیا قرمز ، پیاز، سیر ، سبزی خشک و دانه چیا را که با کمی آب آن را مخلوط کرده در غذاساز ریخته و می گذاریم تا خوب همه ی مواد با هم یکدست شوند و یک حالت خمیری شکلی بدست آید .

در این دستور پخت غذای وگان مجلسی، برنج را در آب می ریزیم و می گذاریم تا آب آن کاملا کشیده شود( به حالت دمی) و خوب نرم شود . موادی که در غذاساز هست را درون یک کاسه می ریزیم و برنج را هم به آن اضافه می کنیم و با دست خوب ورز می دهیم تا همه ی مواد با هم مخلوط شوند (مطابق عکس) و در آخر مواد را برای یک ساعت در یخچال می گذاریم تا استراحت کند .

 

 

 

 

طرز تهیه کباب گیاهی با لوبیا قرمز

 

بعد از یک ساعت آن را از یخچال بیرون آورده و به شکلی که در تصویر می بینید در آورده و در ماهیتابه با روغن کم سرخ می کنیم.

این کباب را با سیب زمینی سرخ کرده و سبزیجات می توانید سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

 

 

 

 

 

مطالب مرتبط

طرز تهیه کلم پلو تهرانی مجلسی با سویا (وگان)
طرز تهیه غذای وگان ایرانی

طرز تهیه کلم پلو تهرانی مجلسی با سویا (وگان)

5 خرداد 1404
طرز تهیه غذای وگان با قارچ و برنج
طرز تهیه غذای وگان با برنج

طرز تهیه غذای وگان با قارچ و برنج

6 بهمن 1403
طرز تهیه دیپ عدس وگان
طرز تهیه غذای وگان خارجی

طرز تهیه دیپ عدس وگان

6 بهمن 1403
طرز تهیه باقلا قاتق با توفو
طرز تهیه غذای وگان با برنج

طرز تهیه باقلا قاتق با توفو

5 خرداد 1404
وگانا

تمامی حقوق وب سایت وگانا  محفوظ می باشد.

ارتباط با وگانا

  • تماس با ما
  • خانه
  • درباره ما

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

  • خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق وب سایت وگانا  محفوظ می باشد.

خوش برگشتی!

وارد حساب کاربری خود در زیر شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور وارد کنید.

وارد شدن