• خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج
  • خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج

طرز تهیه کتلت مجلسی گیاهی

توسط مریم حبیب زاده
5 خرداد 1404
در طرز تهیه غذای وگان مجلسی, دستور پخت غذاهای وگان
0 0

کتلت مجلسی گیاهی غذای خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان یک جایگزین سالم و گیاهی برای کتلت‌های سنتی گوشتی شناخته می‌شود.

کتلت گیاهی این غذای وگان مجلسی، علاوه بر اینکه دارای پروتئین و فیبر بالاست، همچنین فاقد چربی‌های اشباع شده است و گزینه‌ای سالم برای گیاه‌خواران و افرادی است که به دنبال شیوه‌های تغذیه سالم هستند. همچنین به دلیل تنوع در مواد اولیه، می‌توان آن را با طعم‌ها و بافت‌های مختلف تهیه کرد.

به طور کلی، کتلت مجلسی گیاهی یک گزینه عالی برای وعده‌های غذایی خانگی و مهمانی‌هاست و می‌تواند به راحتی آماده شود و با سس‌ها یا چاشنی‌های مختلف سرو گردد.

مواد لازم:

سیب زمینی : 2 عدد بزرگ (3 تا متوسط)

پیاز : 1 عدد بزرگ

عدس( یا هر حبوباتی که دوست داشتید) : 1 پیمانه

سبزی معطر

آرد نخودچی : 1 قاشق غذاخوری

آرد سویا : آقاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه : به مقدار لازم

 

دستور پخت:

ابتدا حبوباتمان را که از شب قبل خیس کردیم را می گذاریم تا خوب پخته شوند و در این دستور پخت غذای وگان، وقتی که حبوبات آماده شدند ، غذاساز را آورده و سیب زمینی ، حبوبات ، پیاز و باقی مواد را درون آن می ریزیم و می گذاریم تا خوب مخلوط شوند و یک بافت خمیری شکل بگیرد. و بعد آن را درون یک ظرف ریخته و برای یک ساعت می گذاریم در یخچال تا استراحت کند .در این طرز تهیه کتلت مجلسی گیاهی، بعد از اینکه مواد را از یخچال بیرون آوردیم ، تابه را از قبل آماده کرده و روغن را درون آن می ریزیم تا داغ شود (برای کتلت، کوفته و کوکوهای گیاهی نیازی به روغن فراوان داخل تابه نیست چرا که مواد خیلی زود از هم باز مشود) ، و با دست مقداری از مواد کتلت را برداشته و به صورت گرد و یا بیضی(به دلخواه) در آورده و در روغن سرخ می کنیم  و وقتی هر دو طرف آن به خوبی سرخ شد، نوش جان کنید.

در کنار این غذا  می توانید نان باگت و سبزیجات  سرو کنید.

مطالب مرتبط

طرز تهیه کلم پلو تهرانی مجلسی با سویا (وگان)
طرز تهیه غذای وگان ایرانی

طرز تهیه کلم پلو تهرانی مجلسی با سویا (وگان)

5 خرداد 1404
طرز تهیه غذای وگان با قارچ و برنج
طرز تهیه غذای وگان با برنج

طرز تهیه غذای وگان با قارچ و برنج

6 بهمن 1403
طرز تهیه دیپ عدس وگان
طرز تهیه غذای وگان خارجی

طرز تهیه دیپ عدس وگان

6 بهمن 1403
طرز تهیه باقلا قاتق با توفو
طرز تهیه غذای وگان با برنج

طرز تهیه باقلا قاتق با توفو

5 خرداد 1404
وگانا

تمامی حقوق وب سایت وگانا  محفوظ می باشد.

ارتباط با وگانا

  • تماس با ما
  • خانه
  • درباره ما

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

  • خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق وب سایت وگانا  محفوظ می باشد.

خوش برگشتی!

وارد حساب کاربری خود در زیر شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور وارد کنید.

وارد شدن