• خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج
  • خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج

طرز تهیه پیراشکی وگان

توسط مریم حبیب زاده
6 بهمن 1403
در طرز تهیه غذای وگان خارجی, طرز تهیه غذای وگان مجلسی
0 0
طرز تهیه پیراشکی وگان

 

پیراشکی وگان یک غذای وگان خارجی خوشمزه و سالم است که معمولاً این غذای وگان به عنوان جایگزینی برای پیراشکی‌های سنتی که با گوشت تهیه می‌شوند، محبوبیت زیادی پیدا کرده است.

پیراشکی وگان علاوه بر این که جایگزین سالمی برای پیراشکی‌های معمولی است، از نظر تغذیه‌ای نیز مزایای زیادی دارد. این خوراکی سرشار از پروتئین، فیبر و ویتامین‌ها به دلیل وجود سبزیجات و حبوبات بوده و می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی اصلی یا میان‌وعده مصرف شود.

به طور کلی، پیراشکی وگان به عنوان یک غذای وگان مجلسی برای افرادی است که به دنبال گزینه‌های سالم و گیاهی هستند و می‌تواند در انواع مهمانی‌ها و جمع‌های خانوادگی سرو شود.

مواد لازم داخل پیراشکی :

سویا : 1 پیمانه

نخود فرنگی (به دلخواه) : نصف فنجان
ذرت  (به دلخواه): نصف فنجان
قارچ : 6 عدد
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
پیاز : ا عدد
سیر : 2 حبه

 

دستور پخت

پیراشکی وگان

در این دستور پخت غذای وگان، سیر و پیاز را نگینی خورد کرده و خوب تفت می دهیم تا پیاز و سیر به رنگ طلایی دربیاید و بعد نمک و فلفل و زردچوبه را به پیازمان اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و بعد سویا را به آنها اضافه می کنیم و می گذاریم تا خوب سویا با پیازمان سرخ شودو در اخر تمامی مواد باقیمانه را (ذرت و نخودفرنگی و قارچ ) و رب گوجه فرنگی را به آنها اضافه می کنیم و خوب همه مواد را با هم مخلوط کرده و تفت می دهیم و خمیرمان را درست کرده و کمی از مواد را بین آن گذاشته و سرخ می کنیم.

مواد لازم برای خمیر پیراشکی:

آرد : 2 پیمانه

آب ولرم : 2/3 پیمانه

نمک : 1 قاشق غذاخوری

 

دستور پخت خمیر پیراشکی:

در یک کاسه آرد می ریزیم و نمک هم به آن اضافه میکنیم و و بعد کم کم آب را به آن اضافه کرده و با دست ورز می دهیم تا آنجا که آردمان به شکل خمیر درآید و بعد یک ظرف بر می داریم داخل آن را کمی چرب می کنیم و خمیرمان را داخل آن می گذاریم و روی آن را با یک پارچه تمیز می پوشانیم تا نیم ساعت استراحت کند .

در این دستور پخت بعد از نیم ساعت که خمیرمان استراحت کرد ، آن را به روی یک تخته آشپزخانه منتقل می کنیم و به 6 قسمت تقسیمش می کنیم و هرکدام از قسمت هارا با وردنه به حالت گرد پهن کرده و روی آن مواد پیراشکی که از قبل درست کردیم را می گذاریم و لبه بالای خمیر را روی لبه پایینی می گذاریم و با کمک چنگال دور آن را می بندیم تا موقع سرخ کردن موادمان بیرون نریزد و داخل روغنی که ازقبل داغ شده است می گذاریم و ده دقیقه یک طرف و ده دقیقه یک طرف دیگرش را سرخ می کنیم و نوش جان می کنیم.

مطالب مرتبط

طرز تهیه کلم پلو تهرانی مجلسی با سویا (وگان)
طرز تهیه غذای وگان ایرانی

طرز تهیه کلم پلو تهرانی مجلسی با سویا (وگان)

5 خرداد 1404
طرز تهیه دیپ عدس وگان
طرز تهیه غذای وگان خارجی

طرز تهیه دیپ عدس وگان

6 بهمن 1403
طرز تهیه بروسکتا وگان
طرز تهیه غذای وگان خارجی

طرز تهیه بروسکتا وگان

6 بهمن 1403
طرز تهیه لاهماجون وگان
طرز تهیه غذای وگان خارجی

طرز تهیه لاهماجون وگان

6 بهمن 1403
وگانا

تمامی حقوق وب سایت وگانا  محفوظ می باشد.

ارتباط با وگانا

  • تماس با ما
  • خانه
  • درباره ما

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

  • خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق وب سایت وگانا  محفوظ می باشد.

خوش برگشتی!

وارد حساب کاربری خود در زیر شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور وارد کنید.

وارد شدن