• خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج
  • خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج

طرز تهیه غذای وگان با قارچ و برنج

توسط مریم حبیب زاده
6 بهمن 1403
در طرز تهیه غذای وگان با برنج
0 0
طرز تهیه غذای وگان با قارچ و برنج

خورشت وگان با قارچ یکی از غذاهای خوشمزه و مغذی است که به عنوان یک گزینه سالم و مفید برای افرادی که به دنبال رژیم‌های گیاه‌خواری و وگان هستند، شناخته می‌شود. این غذای وگان با قارچ با استفاده از قارچ تازه، حبوبات، سبزیجات و ادویه‌جات معطر تهیه می‌شود و می‌تواند به‌عنوان یک وعده اصلی کامل و لذیذ سرو شود.

این غذای وگان با برنج علاوه بر اینکه سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است، دارای طعمی لذیذ و متنوع نیز هست. این غذا می‌تواند به‌عنوان یک گزینه عالی برای مهمانی‌ها، خانواده‌ها و افرادی که به دنبال گزینه‌های سالم هستند، ارائه شود. همچنین، این خورشت معمولاً با برنج و یا نان تازه سرو می‌شود که آن را به یک وعده غذایی مغذی و خوشمزه تبدیل می‌کند.

به‌طور کلی، غذای وگان با برنج یک انتخاب سالم و خوشمزه است که تجربه‌ای دلپذیر از طعم‌های گیاهی را به ارمغان می‌آورد که شامل مواد اصلی:

– قارچ: قارچ‌های تازه مانند قارچ دکمه‌ای یا صدفی قصد داده می‌شود که طعم و بافت جالبی به خورشت می‌بخشد.

– سبزیجات: شامل پیاز، هویج، فلفل دلمه‌ای و سیب‌زمینی که به افزایش ارزش غذایی و طعم خورشت کمک می‌کنند.

– حبوبات یا پروتئین‌های گیاهی: مانند سویا یا تمپه و یا حبوباتی مانند لوبیا که به‌عنوان منبع پروتئینی استفاده می‌شود.

– ادویه‌جات: شامل زردچوبه، دارچین، نمک و فلفل که عطر و طعم خاصی به غذا می‌دهند.

– رب گوجه‌فرنگی: برای افزودن طعم و رنگ به خورشت.

– برنج: که عطر و طعم برنج در موقع سرو این غذا ترکیب خوشمزه ای به همراه دارد.

مواد لازم:

قارچ : 20 عدد

لوبیا چیتی  یا لوبیا قرمز : 50 گرم

فلفل دلمه: 2 عدد کوچک

پیاز : 1 عدد

سیر : 1 تا 2 حبه

رب انار : 2 قاشق غذاخوری

آرد جو دوسر : 2 قاشق غذاخوری

ادویه : نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

برنج : 2 پیمانه

دستور پخت:

لوبیا چیتی را بعد از 24 ساعت خیس کردن می گذاریم تا خوب بپزد. در این طرز تهیه غذای وگان با برنج، ابتدا در ظرف مورد نظر پیاز را نگینی خورد کرده و با کمی روغن می گذاریم تا خوب تفت بخورد بعد که پیاز ها طلایی شدند برای لعاب دار شدن خورشتمان آرد را به آن اضافه می کنیم، کمی که تفت خورد قارچ ها را به آن اضافه می کنیم تا با پیاز خوب تفت بخورد و آب آن گرفته شود و بعد فلفل دلمه هارا نگینی خورد کرده به آنها اضافه می کنیم و در آخر لوبیا ها را اضافه کرده و و ادویه را هم به موادمان اضافه می کنیم و در این دستور پخت برای 10 دقیقه آخر رب انار را به خورشتمان اضافه می کنیم و می گذاریم تا کمی جا بیفتد و با برنج سرو می کنیم.این غذای وگان مجلسی را می توانید در لیست غذاهای وگان برای مهمانی های خود قرار دهید.

 

مطالب مرتبط

طرز تهیه باقلا قاتق با توفو
طرز تهیه غذای وگان با برنج

طرز تهیه باقلا قاتق با توفو

5 خرداد 1404
طرز تهیه توفو مجلسی با برنج
طرز تهیه غذای وگان مجلسی

طرز تهیه توفو مجلسی با برنج

6 بهمن 1403
طرز تهیه خورش دال عدس با برنج
طرز تهیه غذای وگان با برنج

طرز تهیه خورش دال عدس با برنج

5 خرداد 1404
طرز تهیه خورشت لوبیا سبز وگان با برنج
طرز تهیه غذای وگان با برنج

طرز تهیه خورشت لوبیا سبز وگان با برنج

4 بهمن 1403
وگانا

تمامی حقوق وب سایت وگانا  محفوظ می باشد.

ارتباط با وگانا

  • تماس با ما
  • خانه
  • درباره ما

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

  • خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق وب سایت وگانا  محفوظ می باشد.

خوش برگشتی!

وارد حساب کاربری خود در زیر شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور وارد کنید.

وارد شدن