• خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج
  • خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج
نتیجه ای یافت نشد
دیدن همه نتایج

طرز تهیه باقلا قاتق با توفو

توسط مریم حبیب زاده
5 خرداد 1404
در طرز تهیه غذای وگان با برنج, طرز تهیه غذای وگان ایرانی
0 0

باقلا قاتق یک غذای سنتی ایرانی از منطقه گیلان است که معمولاً با باقلا کشاورزی، سبزی ها و ادویه‌های مخصوص تهیه می‌شود. این نسخه غذای وگان ایرانی، در طرز تهیه باقلا قاتق با افزودن توفو به جای تخم مرغ، غذایی سالم و مغذی را به ارمغان می‌آورد. توفوی نرم و پر پروتئین به این خوراک بافتی مطبوع و غنی می‌دهد و طعم گیاهی را به آن اضافه می‌کند.باقلا قاتق با توفو به سادگی قابل تهیه است و معمولاً با برنج سفید یا نان سرو می‌شود. این غذای وگان با برنج نه تنها برای گیاه‌خواران مناسب است، بلکه به عنوان یک غذای وگان مجلسی لذیذ و سالم در جشن‌ها و مهمانی‌ها نیز قابل ارائه است. باقلا قاتق با توفو، یک انتخاب عالی برای کسانی است که به دنبال تغذیه‌های متنوع و سالم هستند.

مواد لازم :

باقلا کشاورزی (پاچ باقلا) : 500 گرم

شوید خشک : 3 قاشق غذاخوری سر پر

سیر خشک: 6 حبه

توفو : 100 گرم

ادویه ها : نمک، فلفل و زردچوبه

برنج: 2 پیمانه

مواد لازم باقلاقاتق

دستور پخت:

ابتدا سیرها را بصورت خلالی خیلی نازک برش می زنیم و بعد کمی روغن یا کره گیاهی درون قابلمه می ریزیم تا کمی داغ شود و بعد سیرها را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم و بعد زردچوبه را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا کمی تفت بخورد. در این طرز تهیه بعد از اینکه سیرها طلایی شدند ، شوید را اضافه می کنیم و با سیر کمی تفت می دهیم (یک دقیقه کافی است چون شوید زود می سوزد) ، بعد از آن باقلاها را اضافه می کنیم و با شوید و سیر خوب تفت می دهیم و در آخر آب به آنها اضافه می کنیم و (به اندازه ای که تا روی موادمان را بپوشاند) می گذاریم تا باقلاها نرم شوند و غذا جا بیفتد. در این دستور پخت ده دقیقه آخر توفو ها را به آن اضافه می کنیم (به حالت خورد شده) و اگر ادویه ای نیاز داشت به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا کمی دیگر جا بیفتد .

باقلا قاتق را می توانید با برنج، سیر ترشی و زیتون پروده سرو و نوش جان کنید.

 

مطالب مرتبط

طرز تهیه کلم پلو تهرانی مجلسی با سویا (وگان)
طرز تهیه غذای وگان ایرانی

طرز تهیه کلم پلو تهرانی مجلسی با سویا (وگان)

5 خرداد 1404
طرز تهیه غذای وگان با قارچ و برنج
طرز تهیه غذای وگان با برنج

طرز تهیه غذای وگان با قارچ و برنج

6 بهمن 1403
طرز تهیه دلمه وگان
طرز تهیه غذای وگان ایرانی

طرز تهیه دلمه وگان

6 بهمن 1403
طرز تهیه توفو مجلسی با برنج
طرز تهیه غذای وگان مجلسی

طرز تهیه توفو مجلسی با برنج

6 بهمن 1403
وگانا

تمامی حقوق وب سایت وگانا  محفوظ می باشد.

ارتباط با وگانا

  • تماس با ما
  • خانه
  • درباره ما

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

  • خانه
  • مقالات
  • دستور آشپزی
    • غذای وگان مجلسی
    • غذای وگان ایرانی
    • غذای وگان با برنج
    • غذای وگان خارجی
    • غذای وگان با بادمجان
  • اخبار وگان
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق وب سایت وگانا  محفوظ می باشد.

خوش برگشتی!

وارد حساب کاربری خود در زیر شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور وارد کنید.

وارد شدن